از گذشته تا به امروز از موکت به عنوان کف پوش اتاق ها و راه رو ها استفاده می کنند. درواقع موکت تاثیر زیادی بر روی دکوراسیون داخلی منزل و یا اداره ها و به خصوص هتل ها و مکان های زیارتی دارد. انتخاب یک موکت مناسب و با دوام برای هر یک از مکان های نام برده شده کار آسانی است که با شناسایی انواع موکت و نحوه نگهداری و شستشوی موکت می توانید بهترین موکت را در فضای مورد نظر خود داشته باشید.در ادامه مقاله به بررسی هر یک از موارد مذکور می پردازیم:
معرفی بهترین قالیشویی های تهران و تعرفه و قیمت انواع شستشوی فرش
موکت می توانید بهترین موکت را در فضای مورد نظر خود داشته باشید.در ادامه مقاله به بررسی هر یک از موارد مذکور می پردازیم:
موکت نیز مانند سایر کفپوش های مدرن در طرح و رنگ های مختلف و قیمت های متفاوت (بسته به کیفیت و دوام آن ها) در بازار وجود دارند که به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم:
موکت کبریتی: می توان گفت قدیمی ترین نوع موکت می باشند این نوع موکت از قیمت مناسب و پایینی برخوردار می باشد که از گذشته تا به امروز طرفداران خود را حفظ کرده است؛ اما باید متذکر شد که این نوع از موکت ها از لطافت و نرمی برخوردار نمی باشند و قطر کمی دارند. شستشوی موکت در این نوع از موکت ها را می توان به راحتی با روش سنتی انجام داد.
موکت با پرزهای بلند: این نوع از موکت ها بسیار نرم و راحت می باشند؛ دارای ضخامت بسیار زیادی می باشند که به فرش هایی ماشینی شباهت دارند و برای افرادی که دوست دارند در تابستان اتاقی نرم و در زمستان اتاقی گرم را داشته باشند بسیار مناسب می باشد. شستشوی موکت در این نوع را می توان هم به روش سنتی و هم مدرن انجام داد.
موکت طرح دار: اگر شما دارای فضایی وسیع می باشید بهتر است از موکت هایی که دارای طرح می باشند استفاده کنید تا فضای شما را کوچکتر و مناسب تر نشان دهند، موکت های ساده را اکثرا برای فضاهای کوچکتر استفاده می کنند تا فضا را بزرگتر نشان دهند. شستشوی موکت را می توان با رعایت احتیاط به روش سنتی و همچنین مدرن انجام داد.
موکت چمن مصنوعی: این نوع از موکت ها که به چمن شباهت دارند بیشتر مورد استقبال پسر بچه ها قرار می گیرد و همچنین بسیار مناسب برای بالکن و سالن های ورزشی می باشند. برای شستشوی موکت باز این جنس و مدل بهتر است از روش مدرن استفاده کرد.
همانطور که در مقاله قالیشویی به آن اشاره شد شستشوی موکت ها را همچون فرش ها، به روش های مختلف می توان انجام داد:
روش اول(شستشوی موکت به روش سنتی): روش سنتی که خود افراد با استفاده از مواد شوینده و فرچه و پارو موکت ها را می شویند و سپس به وسیله نور خورشید خشک می شوند.
روش دوم(شستشوی موکت به روش مدرن): استفاده از دستگاه فرش شوی و موکت شوی می باشد که در دو نوع خانگی و صنعتی تولید شده است و از مزایای آن می توان به افزایش سرعت عملکرد شستشو اشاره کرد. عملکرد هر دو دستگاه مشابه یکدیگر می باشد ب این تفاوت که دستگاه های صنعتی از قدرت بیشتری برخوردار می باشند و برای مکان هایی چون مساجد، هتل ها، رستوران ها، زیارت گاه ها، سینما، سالن های آنفی تئاتر و یا شرکت های خدمات منزل کاربرد فراوان دارند.
نکت با ارایه مقالاتی در زمینه خدمات ساختمانی همراه شماست و در صورت نیاز برای دریافت اطلاعات در زمینه هرگونه خدمات منزل می توانید روی آن کلیک کنید و اطلاعات لازم را کسب نمایید.