صندلی

مطالب مربوط به صندلی

صندلی

مطالب مربوط به صندلی

بهترین قیمت و عکس گچ کاری ساختمان و طرح های مدرن و جدید ترین گچکاری سقف

گچ کاری

از گذشته تا به امروز گچ کاری ساختمان یکی از ملزومات هر ساختمان هنگام ساخت و ساز می باشد که در این زمینه گچکاران حرفه ای بسیاری وجود دارند که کار خود را بدون هیچ عیب و نقصی انجام خواهند داد.

گچکاری از جمله اموری است که هم درنمای خارجی ساختمان و هم در نمای داخلی ساختمان از جمله سقف ها و دیوار های حمام و دستشویی، آشپزخانه، اتاق خواب و خلاصه همه نقاط خانه نقش به سزایی دارد؛ به همین دلیل این کار می بایست به صورت کاملا حرفه ای توسط گچکار ماهر و یا خود شخص انجام پذیرد.

امورز در نکت قصد داریم به ارائه بهترین عکس و مدل های مدرن گچ کاری سقف، اپن و… معرفی ابزار های گچکاری ، آموزش و تکنیک های لازم، ترفند های مهم آن، تعرفه و قیمت اتحادیه گچکاری در تهران و همچنین تصاویری از انواع مدلی های گچ کاری در این زمینه بپردازیم پس با ما همراه باشید.

گچ کاری چیست؟ انجام آن چه مزایایی دارد؟

گچ کاری که نام دیگر آن همان سفید کاری ساختمان می باشد درواقع زمینه ای برای نقاشی ساختمان و گچ بری فراهم می سازد که از مزایای آن می توان به:

  • قیمت مناسب
  • ساخت آسان آن
  • ایجاد لایه و پوشش صاف و بدون نقص
  • قابلیت رنگ پذیری با انواع رنگ ها
  • عایقی مناسب برای گرما و سرما
  • عایقی برای حرارت و آتش
  • و …

اشاره نمود و همچنین از معایب آن می توان به مقاوم نبودن آن در برابر آب اشاره کرد که در صورت نم پس دادن می بایست قسمت مورد نظر را تخریب و سپس گچکاری نمود.

ابزار لازم برای گچ کاری ساختمان:

برای انجام گچکاری ساختمان مانند هر حرفه دیگر نیاز به ابزار و وسایل مخصوص به آن را داریم؛ ابزار و وسایل مورد نیاز در این زمینه عبارتند از:

استامبولی: ظرفی آهنی برای ترکیب مواد و مصالح ساختمانی می باشد.

ماله: برای صاف کردن و پرتاپ کردن گچ برروی دیوار؛ توجه داشته باشید که ماله مخصوص برای گچکاری را تهیه نمایید زیرا همانطور که در آموزش نقاشی ساختمان به آن اشاره شد ماله برای گرفتن لک های موجود بر روی دیوار نیز کاربرد دارد که متفاوت می باشد.

همزن: جهت همزدن مواد که این کار را با دست و یا کاردک و ماله نیز انجام می دهند.

کاردک: جهت برداشتن مواد از استامبولی و زدن آن به دیوار خصوصا در کنج ها و گوشه ها که فضا کمتر می باشد.

الک: برای جدا کردن هر گونه مواد احتمالی در گچ نظیر: سنگ درشت و …

شمشه: ابزاری است برای صاف و یکدست کردن دیوار به صورت عمودی یا افقی؛ درواقع پس از آنگه به وسیله ماله گچ را بر روی دیوار پخش کردیم سپس به وسیله شمشه به صورت عمودی یا افقی از بالا به پایین یا از چپ به راست شمشه را بر روی مواد کشیدهه تا سطحی صاف داشته باشیم. شمشه در دو جنس چوبی و فلزی وجود دارد که نوع فلزی آن محکمتر می باشد و بهترین نوع فلزی شمشه آلومینیوم می باشد.

پس از اجرای گچ کاری ساختمان نوبت به نقاشی ساختمان خواهد رسید.

انواع ملات گچ هنگام گچکاری ساختمان:

گچ و خاک(گچ آستری): از ملات گچ و خاک در مرحله اول از تشکیل لایه استفاده می شود. بدین معنی که به مقدار مساوی از گچ و خاک را با آب مخلوط کرده و به سطح دیوار آجری می زنیم. این کار در گچکاری باعث می شود با صرف هزینه ای کمتر نمای آجری ساختمان را پوشاند و از مزایای آن می توان به راحت چسبیدن آن بر سطح آجری، و دیر گرفتن ملات اشاره کرد اما یکی از معایب این کار نداشتن استحکام کافی می باشد. از گچ بتا در این مرحله می توان استفاده نمود.

گچ و رس مرغوب: ملات گچ و رس مرغوب در واقع مانند ملات گچ و خاک کاربرد دارد. در صورت در دسترس نبودن رس می توان از سیمان با دانه های ریز استفاده نمود.

دوغاب: مخلوطی از آب و گچ می باشد که مقدار آب آن بیشتر از گچ می باشد و از این ملات بیشتر بر روی سقف های ضربی استفاده می شود تا آجر ها به خوبی در جای خود محکم شوند.

ملات گچ: این نوع ملات یکی از رایج ترین انواع ملات می باشد که در ساختمان سازی کاربرد فراوان دارد و می توان در اکثر بخش های ساختمان سازی از آن بهره برد. برای به عمل آوردن این ملات کافی است گچ و ملات را به میزان قوامی که می خواهید با یکدیگر ترکیب نمایید.

گچ سفید: این ملات همانطور که از نام آن پیداست بسیار سفید و نرم می باشد و بنای ساختمان پس از اجرای مرحله گچ و خاک و خشک شدن آن، به وسیله ملات گچ سفید لایه ای نازک از آن را بر روی گچ و خاک می کشد تا برجستگس ها و فرو رفتگی های موجود بر سطح دیوار از بین رفته و سطحی تقریبا صاف و یک دست به رنگ سفید، تشکیل شود.

انواع گچ ساختمانی:

گچ استریش: مناسب برای کف ساختمان.

گچ مرمر: برای ساختن سطح هایی بسیار سخت و غیر قابل نفوذ.

گچ زیر کاری، گچ بتا: مناسب برای مرحله آسترکاری(گچ و خاک) به گچ بتا گچ استاکو نیز گفته می شود.

گچ تمیزکاری: مناسب برای روی کار و مرحله گچ سفید.

گچ پاششی بهتر است یا گچ کاری سنتی؟

امروزه به دلیل پیشرفته شدن ابزار ساختمانی استفاده از گچ پلیمری و یا گچ پاششی بسیار پرطرفدار می باشد. گچ پاششی وسیله ای می باشد که می توان گچ را تا قطر 10 cm بر روی دیوار پاشید و دیگر نیازی به مرحله گچ و خاک نمی باشد.

از مزایای گچ پاششی می توان به:

  • مقاوت و استحکام بسیار بالا
  • حذف مرحله گچ و خاک
  • مقاوم تر در برابر حرارت
  • مقاوم تر در برابر آب و رطوبت
  • سفت و سخت شدن گچ پس از پاشش
  • پوشش کامل ستونها و بخش های فلزی و بتونی
  • سرعت بسیار بالا در زمان اجرا نسبت به گچ کاری سنتی
  • استفاده از این شیوه در متراژهای بسیار بالا به صرفه تر خواهد بود.

آموزش گچ کاری ساختمان:

به طور کلی برای آغاز گچ کاری ساختمان ابتدا محل و مرحله مورد نظر را تعیین می کنید و بر اساس آن ملات مورد نظر را داخل استامبولی آماده می سازید. برای آماده سازی ملات می توانید آن را با همزن مخلوط نمایید و بر اساس میزان سفت بودن گچ، به آن استراحت دهید پس از آن که ملات مورد نظر به اصطلاع عمل آمد و آماده شد در مرحله بعد به وسیله ماله گچ را به قسمت مورد نظر بزنید (این کار را به وسیله دست و یا کاردک نیز می توان انجام داد) سپس به وسیله ماله و در حالت مورب ملات گچ را بر روی سطح مورد نظر بمالید، پس از آن به وسیله شمشه به صورت عمودی و افقی از بالا به پایین و از چپ به راست بر روی سطح شمشه کشی نمایید تا سطحی تقریبا یکسان داشته باشید.

اگر مراحل ذکر شده را برای ملات گچ و خاک یا گچ و سیمان در نظر بگیرید می توانید پس از خشک شدن ملات، لایه نازکی به اندازه 2cm گچ سفید را بر روی گچ و خاک بزنید و دیوار را بپوشانید تا جلوه زیبایی در داخل و یا خارج ساختمان ایجاد شود.

قیمت گچ کاری ساختمان و عوامل تاثیرگذار در آن چیست؟

قیمت گچ کاری ساختمان نیز همچون سایر امور ساختمان سازی بسته به عواملی می تواند متغیر باشد که عبارتند از:

  • متراژ ساختمان
  • استفاده از گچکاری سنتی و یا گچ پاششی
  • شرایط آب و هوایی
  • نوع گچ مصرفی
  • ساعات کار بنا و یا کارگران

توجه داشته باشید که به طور میانگین با هر کیسه 45 کیلو گرمی گچ، می توان 3 متر مربع را گچ و خاک کرد و همچنین به دلیل نازک بودن لایه گچ سفید هر کیسه 45 کیلو گرمی را می توان برای 14 متر مربع گچ سفید در نظر گرفت.

تکنیک های مهم در گچکاری ساختمان:

  1. هیچ گاه از گچ های کهنه استفاده نکنید، استفاده از گچ کهنه قابلیت چسبندگی گچ را به شدت کاهش می دهد پس سعی کنید از گچ های تازه و مرغوب استفاده کنید.
  2. حداکثر میزان طول عمر گچ با رعایت صحیح شرایط نگهداری 12 ماه می باشد.
  3. برای اجرای گچ کاری سعی کنید از تیم و یا کارگران مجرب و حرفه ای استفاده کنید.
  4. گچکاری را در دماهای منفی صفر درجه انجام ندهید.
  5. سطح دیوار و سقف پس از عملیات گچ کاری می بایست یکدست و صاف باشد
  6. پس از اتمام کار و خشک شدن سطح، نباید سطح گچ فرو رود در غیر این صورت گچکاری مطلوبی صورت نگرفته.
  7. قسمت های فلزی همچون درب ها و … قبل از عمل گچکاری می بایست توسط ضد زنگ پوشانده شوند.
  8. مقدار مورد نیاز از گچ مصرفی را از استاد کار پرس و جو کنید تا در پایان کار با مشکل کاستی و یا اضافی گچ مواجه نشوید.
  9. اگر ساختمان شما نیاز به تعمیرات دارد حتما قبل از بستن قرار داد در مورد هزینه آن به توافق برسید.
  10. رنگ گچ در نهایت می بایست سفید باشد.

پس از انجام گچکاری ساختمان می توانید گچبری و گچبری پیش ساخته ساختمان را در طرح ها و مدل های مختلف اجرا نمایید و جلوه ای زیبا و خاص به خانه خود هدیه دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.